2008. június 9., hétfő

You're in the EarthCam Top 10!

A mai napon egy e-mailt kaptam az EarthCam honlap fenntartóitól, melyben gratuláltak ahhoz, hogy a nagyhalászi gólyakameránk bekerült a TOP10-be.

Ez igazán örömteli hír, hiszen mindössze 6 napja regisztráltam a világszerte ismert honlapon, az MME új gólyakameráit. Erről röviden be is számoltam egy korábbi bejegyzésben: Az új magyar gólyakamerák az EarthCam honlapján >>

A honlapon minden héten megszavazzák a TOP10 kamerát, melyek leginkább tetszettek, s élményeket okoztak a látogatóknak. Az elismeréssel együtt a díjazott kamerák weboldalán elhelyezhető az EarthCam TOP10 bannere.

Köszönet illet mindenkit, aki hozzájárult ahhoz, hogy megszerztük ezt az elismerést!


A lenti kis képre (TOP 10 CAMS) kattintva a júniusban díjazott webkamerák oldalára juthat.

Ha Önnek is tetszik a nagyhalászi kamera, akkor ne habozzon és szavazzon rá! :-)


15 megjegyzés:

Névtelen írta...

gratulálok! méltán került be a top10-be, nagyon jó beállítású, jó minőségű képet közvetítő webkamera ez egy szép családról :) nem szoktam bármire ránézegetni a weben, nem érek én arra rá, de ezekhez a gólyákhoz naponta benézek :) most pár napig nem voltam netközelben, s csak néztem, mennyit fejlődtek a fiatalok!
a blogot is olvasom, kellemes stílusú, humorú s így hozzájutok pár érdekesebb képhez. etetést pl. még sosem sikerült élőben elkapnom :(
gratulálok s így tovább, a kamerának, a tisztelt blogírónak s nem utolsósorban a gólyacsaládnak :)

Nagy Károly írta...

Kedves Shinin!

Köszönöm gratulációt, s a dícsérő szavakat, gólyáink nevében is! ;-)

Tartsd meg jó szokásodat, s ezentúl is naponta látogasd a nagyhalászi gólyákat! Egyre több izgalmas dolog fog itt történni a kirepülésig.

Üdv,
Karcsi

Névtelen írta...

Ma nagyon sok helyen volt erős jégeső az országban. Érdekelne, hogyan hat egy komolyabb jégeső a fiókás fészkekre? Arra emlékszem még régről, hogy a nagyanyáméknál a kiscsirkéket egyszer agyoncsapdosta egy jégverés, mert nem sikerült összeszedni őket.

Gabi

Névtelen írta...

Szia Karcsi! Gratulálok az elismeréshez, ez a kamera, a főszereplő gólyák és persze Ti igazán megérdemeltétek a kitüntetést! Csak így tovább! :-))

bdk írta...

Én is megénekeltem a sikert és a gólyafészket a blogomban "Világsztár magyar gólyák" címen:
http://bdk.blog.hu/2008/06/12/vilagsztar_magyar_golyak

BéDéKá írta...

Megpróbálom linkesíteni, hogy kattintani kelljen:
Világsztár magyar gólyák

Nagy Károly írta...

Kedves Druszám!

Köszönjük a megéneklést!

Különösen az a rész tetszik, ahol arról a félreismerhetetlen "kisházról" írsz. :-)

BéDéKá írta...

A posztom kikerült az Index címoldalára, remélem jó sok látogatót hoz ez nektek is rajtam keresztül. csak bírja a szerver!

Nagy Károly írta...

Szia BDK!

Eléggé felpörgött a kamera látogatottsága. :-)
Az éjszakai Origo-s cikk után, Te még ráteszel ezzel egy lapáttal, úgyhogy a hétvégén a teljes gólyakamerás cuccot átpakoljuk az új szerverünkre, hogy a többi oldalainkat ne lassítsa a kamera népszerűsége. :-)

Ma eddig a pillanatig 14023 látogatója volt a nagyhalászi kamerának. :-)
Nem rossz 16 óra alatt!

Névtelen írta...

Végtelenül nagy öröm ilyen boldog gólya családot látni köszönet érte :ESZKÓ.

Unknown írta...

Sok szeretettel gratulalok,erdekes latni a golyak eletet fentrol,nem csak alulrol,ahogy eddig lathattam...erdekelne,hogy a kis golyak jovoben hova jonnek vissza,ha gyuruzve vannak,lehet kovetni,ugyanabban a helysegben raknak feszket egy ev mulva? Kivanok sok sikert a munkajukban,orommel olvastam,hogy bekerultek a top 10-be!

Nagy Károly írta...

Kedves Eszkó!

Örülök, ha tetszik a boldog gólyacsalád!

Látogassa őket rendszeresen. :-)

Nagy Károly írta...

Kedves Ilonka!

Tervezzük, hogy a nagyhalászi fiókákat is meggyűrűzzük, de a pontos időpontot még nem tudom megadni. Majd hírt adunk róla.

A gyűrűzésnek köszönhetően, ha 3-4 év múlva költeni kezdenek a fiókák, akkor nagy eséllyel tudni fogjuk, ha a közelben szereznek maguknak fészket és párt, vagy építenek új fészket.
Az első év után semmiképpen sem fognak költeni, sőt nagy valószínűséggel még Európába sem térnek vissza, ahogy a többi elsőéves gólya sem.

Sajnos 3-4 éves korukig, amikor fészkelni kezdenek, még számtalan veszély fenyegeti őket, az áramütéstől az afrikai száraz vidékeken való átkelésekig.

Névtelen írta...

Kedves Karcsi! Ha kilistáztatod az earthcam-en az összes magyarországi webkamerát (és ebben olyan kamera is megtalálható, ami pl. a budapesti Duna-partot, vagy éppen Szeged városát mutatja) és népszerűség szerint állítod őket sorbam akkor a nagyhalászi gólyakamera áll az első helyen! :) Gratulálok!!!!!
A második helyen a darányi, a harmadik helyen pedig a zalaistvándi gólyák állnak. :)))

Üdv,
Jutka

Nagy Károly írta...

Szia Jutka!

Ez igazán örömteli információ. :-)

Üdv,
Karcsi