2008. június 4., szerda

Az új magyar gólyakamerák az EarthCam honlapján

A világszerte működő webkamerák legnagyobb és legjobban felépített tematikus gyűjteménye az EarthCam weboldalon található, melyre tegnap az MME 3 új gólyakamerája is felkerült (Nagyhalász, Kölked és Tápiógyörgye).

A honlap jelmondata „Where The World Watches The World” (Ahol a világ nézi a világot), s ennek megfelelően számtalan kamera, sok-sok témakörben tekinthető meg, s a kamerákra szavazni is lehet, attól függően, hogy mennyire nyerte el tetszésünket a látvány, a technikai megvalósítás vagy az élmény, amit nyújtott.

Egy kis torna lefekvés előtt, miközben a testvérek már pihennek.
(2008.06.02. 20:38)

A nagyhalászi kamera itt közvetlenül elérhető az EarthCam honlapján. >>

Az EarthCam honlapjára korábban felkerült zalaistvándi gólyakamera, a látogatók szavazatai alapján 2008. áprilisban elnyerte a hónap 10 legjobb kamerájának különdíját. Reméljük, hogy a most felkerült 3 új kameránk közül is lesz valamelyik, melynek sikerül hasonló sikert elérnie!


1 megjegyzés:

Unknown írta...

Mint egy budapesti MME-tagnak nagy öröm ez az értesítés és a webkamera helyét be fogom illeszteni a http://park_zoo.linkindito.hu oldalra, amit szerkesztek. Még ellátogatok ide is, szeretettel és tisztelettel Hollósné, Marcsi a wwww.hollos51.eoldal.hu "lakója"