2014. július 7., hétfő

Adjunk nevet a nógrádi gólyakamerás fészkek gyűrűzött lakóinak! / 2. forduló – szavazás

Az elmúlt héten vártuk a névajánlatokat a nógrádi gólyakamerás fészkek gyűrűzött lakói részére, mától pedig szavazni lehet az ajánlatok közül kiválasztott 5-5 névre!

A beérkezett névajánlatok közül azokat a kollégákat és barátokat kértem meg a szavazásra bocsátott nevek kiválasztására, akik vagy Nógrád megyeiek és/vagy a gólyakamerák működtetésében segítik munkánkat.

A nevekre mind a 8 madár esetében a "Madárvédelem és kutatás határok nélkül" néven ismert projektünk honlapján lehet szavazni, egészen 2014. július 14. kora délutánig. Lehet, hogy időközben némelyik fióka majd megteszi az első köröket a fészke körül, de ez nem lehet akadálya a szavazásnak.

A szavazáshoz ide kell kattintani! >>

Ahogy azt a névajánlásokról szóló bejegyzésben is írtam, a névajánlók között kisorsolunk egy Gólyafesztiválos ajándékokból álló csomagot (Nagyhalászi Gólyafesztiválos logóval ékesített bögre, fa jojó és hűtőmágnes)!

A sorsolás megtörtént, s a nyertesek a következők: B.Szőke Zsuzsanna, Buss Szilvia és Salamon Éva. Gratulálunk nekik!

Kérem, hogy keressenek meg e-mailen vagy más ismert elérhetőségeimen, hogy az ajándékokat mielőbb postázhassam!


Mik lesznek a neveink? Szavazzatok!

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

Örülök, hogy az én ajánlásaimból is került be :) Már csak azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan kell szavazni? Látom a választható neveket, azt is, hogy melyikre érkezett már szavazat, de egyikre sem tudok rákattintani.
TM

Nagy Károly írta...

Kedves TM!

Időközben kiderült, hogy a jogosultságok beállításával volt gond a kuvik.eu honlapon. Már javítottuk a hibát, s érkeznek is a szavazatok.

Ha esetleg cache-ben maradt volna a böngészőjében, akkor vagy a cache-t kell üríteni, vagy Ctrl+R, vagy másik böngészővel kell próbálkozni.

Üdv,
Karcsi

Luca írta...

Szia Karcsi,

én sem tudok szavazni.(Pedig látom, hogy másoknak már megy.)
Sem az irodából (safari), sem itthon (chrome, firefox) nem működik. a fentebb leírtakat próbáltam, de semmi. Megkértem egy ismerősömet, hogy nézze meg ő is, nála sem megy (chrome)! Van esetleg még valami ötleted?

Nagy Károly írta...

Szia Luca!

Nincs ötletem.

Üdv,
Karcsi

Unknown írta...

Jó napot!
Én rendszeresen figyelem a kamerákat, de mostanában egyszerúen nem jönnek be a kaméraképek. Esetleg csak pár percre. Pont most!

Nagy Károly írta...

Mikor máskor, ha nem most. :-(
Dejtár, Szügy és Zalaistvánd most elérhető.

Üdv,
Karcsi

Nagy Károly írta...

Rimócot is újraindítottuk, most már megy szépen.