2015. március 24., kedd

Picur útja Afrikába - Nyereményekkel fűszerezett játékra invitálunk!

Talán még emlékeztek rá, hogy tavaly november elején hírt adtunk a Picur útja Afrikába címen elérhető Android alkalmazásunkról, amelyet az Északi gólyahír projekt keretében fejlesztettünk!

Picur akkor már Afrikában volt, de még nem érkezett meg Dél-Afrikába. Ma pedig már arról adtunk hírt, hogy csapatával nagy tempóban tart észak felé. Közben a Veca néven ismert öreg jeladós gólyánk már Európába érkezett. 

Addig is, amíg hazaérnek, egy nyereményekkel fűszerezett játékra invitálunk!

Hogyan vehetsz részt a nyereményjátékban?
  • Töltsd le az ingyenes alkalmazást az Google Play áruházból!
  • Játszd végig a 12 napot, ha szükséges, akkor több alkalommal is, hogy a lehető legtöbb kilométert megszerezd! (A játékban pontok helyett kilométereket gyűjthetsz.)
  • Mentsd le az Eredményeim oldal képernyőképét, s küldd el a halasz.picur.2014@gmail.com címre (neveddel és címeddel együtt)!
  • Ne feledd, minél többször próbálkozol, annál nagyobb esélyed lesz, hogy több kilométert teljesíts, mint mások!
  • Beküldési határidő: 2015. március 31.
Ezt az oldalt kérjük megküldeni!
Reméljük, hogy Te több kilométert gyűjtesz! :-)

A legtöbb kilométert gyűjtő öt játékos az alkalmazás képernyő-képeivel, térképpel és az elért helyezés feliratával díszített egyedi bögrét és a Nagyhalászi Gólyafesztivál ajándékaiból összeállított csomagot kap (hűtőmágnes, fa jojó, gólyás kiadvány).

A bögre valami hasonló lesz, egyedi és kiváló minőségben készül
majd (hőszublimációs technológiával).

Tehát játékra fel!

Idézet a játék ismertetőjéből:
"Miközben Picur útján haladsz, egyre többet tudhatsz meg róla és családjáról, a gólyákról, s azokról az országokról, amelyeken vonulása során átrepült.

A játék lényege, hogy kérdésekre kell helyes válaszokat adnod. Lényegében egy kvíz játékról van szó, ahol a válaszok nehézségének megfelelő számú kilométereket szerezhetsz, miközben végig ugyanazon az úton haladsz, amelyen Picur is eljutott Afrikába.

Gólyánk 12 nap alatt érkezett meg Afrikába, s a játék során Te is ezt a 12 napon utazhatod végig, de az utolsó napokban már az afrikai teleléssel kapcsolatos kérdésekkel is találkozhatsz!

A játékot a Cserhát Természeti és Kulturális Értékeiért Alapítvány és a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület partnerségében megvalósuló Északi gólyahír projekt (SMCA-2013-0911-Z) keretében készítettük."

A játék legújabb, 1.2.2 verziójának újdonságai:
  • Már te is leérhetsz Afrikába! Picurnak ehhez 12 nap kellett, s a játékban is elérhető már mind a 12 nap.
  • További kérdések/válaszok kerültek feltöltésre (minden naphoz), így az alkalmazás 248 kérdésből és 1194 válaszból válogathat.

5 megjegyzés:

Tipitá írta...

De jó!! Én is tervezem már az ajándékokat! :)

Névtelen írta...

Sziasztok!
Röszkére (kamerás fészek) már megérkezett mindkét gólya, reméljük Halász is hamarosan hazaér:-)

Névtelen írta...

Szia Karcsi! Veca fészke D.Gy.69., ahol a fűzfa van? Nem mondod, hogy Judymami 2 éve már lefotózta őket :-)
üdv
Heni

Névtelen írta...

A bácsalmási kamerás gólyapár rekordot döntött, 03.26-án reggel a fészekben tojást láttam.Ők már egész korán itt voltak és nem tétlenkedtek.Reméljük,a többi fészek is hamarosan benépesül és lehet bennük is gyönyörködni. Üdv.Szitáné

B.Beata írta...

A bácsalmási pár nagyon siet:) Nem vitték túlzásba a fészekfelújítást sem :D