2008. július 9., szerda

Holnap lesz a kirepülés? :-)

Biztosan nem tudhatjuk, mikor veszi a bátorságot valamelyik fiatal, hogy elhagyja a fészket, legalább egy rövid időre. Mai látogatóink közül azonban a legtöbben arra tippeltek, hogy holnap történik meg a nagy esemény.
(A mai napon néhány órára egy közvélemény-kutatást tettem közzé, melyen azt lehetett megtippelni, hogy "Mikor repül ki az első fióka?")

Ma nem repültek ki az biztos, hiszen sokan egész nap figyelték a kameraképet, s így nem maradtunk volna le a jeles eseményről.

A reggel írt bejegyzésben említett kérésem és az apró ajándék továbbra is áll. ;-)
Kérünk tehát mindenkit, akik képeket is mentenek, hogy a megörökített kirepülésekről küldjenek képeket a montoring@mme.hu e-mail címre!
A legkorábbi kirepülést bizonyító felvételeket beküldőnek egy kisebb ajándékot fogok küldeni. :-)
Az ajándék egy exkluzív fehér gólyás kitűző lesz, melyet kimondottan az MME számára gyártanak, s a mai napon érkeztek meg, azaz jelenleg még senki más nem rendelkezik ilyennel. :-)
A madaras kitűzők sorozatának további tagjai itt megtekinthetőek. >>

Ez a gólya gazdára vár. :-)

Ma a Magyar Televízió Debreceni Regionális Szerkesztőségének stábja forgatott Nagyhalászban, a Kelet-magyarországi regionális Híradó számára készítettek egy riportot, a gólyákról és a gólyavédelemről. Természetesen a főszereplő most is Csenkesz, Csalán, Cseresznye és Csucsor volt.

Az operatőr és a főszereplők

A mai napot néhány fotóval zárom, melyeket a templomtoronyból készítettem, s remélem a rajongóknak tetszeni fognak! ;-)

Balról jobbra: Cseresznye (HX829), Csenkesz (HX827), Csalán (HX828) és Csucsor (HX830)
Kattintásra nagyobb méretben is megtekinthető, melyen a gyűrűk számai is leolvashatóak (1200*900 pixel).

Cseresznye lábai és gyűrűje

1 megjegyzés:

klari4 írta...

Szép napot!De jó!Ma reggelre is volt meglepi a kukkolóknak!Köszönjök,és minden lesipuskás társamnak kirepülős napot kívánok!