2013. június 18., kedd

Legyél a Gólyafesztivál szervezője!

A mai bejegyzéssel a Gólyafesztivál szervezésébe szeretném bevonni a kedves olvasókat. Nem kell megijedni, mert nem arról van szó, hogy lepasszolnám a szervezés minden nyűgét, s intézz nekünk emelőkosaras gépjárművet a gólyák gyűrűzéséhez vagy forgalomirányítóként segítsd a munkánkat. Arra sem kérlek, hogy kitaláld és szervezd meg helyettünk a programokat vagy plakátozd tele a városod.

Akkor miben tudsz segíteni? – Az alábbiakban adok néhány ötletet. ;-)

Internetes kampány

Mivel Halászék a webkamerának köszönhetik ismertségüket, így kézenfekvő, hogy a Gólyafesztivál szervezésében is fontos szerepet szánunk az internetnek.

  • Az első lépés, hogy hívd fel ismerőseid figyelmét a nagyhalászi gólyakamerára! Ha oda már eljutott, akkor biztosan értesülni fog a Gólyafesztiválról is, hiszen a kameraképen ott látható a logó, alatta pedig a link a Gólyanapló megfelelő oldalára.
  • Manapság „mindenki ott van a Facebook-on”, talán Te is. Ha igen, lájkold a fesztivál oldalát! Így ismerőseid értesülnek róla, hogy egy jó kis gólyás program lesz Nagyhalászban. A Gólyanapló jobb oldali sávjának felső traktusában talán észrevetted már a Facebook oldalra utaló logót? Elég nehéz nem észrevenni. :-)
  • Ha már Facebook, akkor azzal is segítheted munkánkat, hogy nemcsak lájkolod az oldalunkat, s az ott közzétett híreket, képeket és egyéb információkat, hanem részvételi szándékodat jelzed az Eseményeknél. >>
  • Ha igazán elszánt segítőnk lennél, akkor a fesztiválig viselhetnéd virtuális kitűzőnket (PicBadge), amit itt érhetsz el. >>
  • Ha Twitterezel, akkor ajánlom @HungarianStorks követését, mert ott is megosztom rendezvényünk fontosabb infóit!

Nincsenek megjegyzések: